Ta kontakt

Finner du ikke svar på et spørsmål du har? Da kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Handler det om varmepumper eller installasjon av den vil vi at du tar kontakt med en varmepumpeleverandør slik at du får gode svar.

Kontakt

14 + 14 =

Faq

Hva koster en varmepumpe?
Varmepumper varierer i pris fra selskap til selskaper og ut ifra hva slags varmepumpe du velger. Videre varierer også priser mellom forskjellige varmepumpeleverandører, altså er det viktig å innhente flere tilbud for å sikre en god pris. Dersom du velger en av de mest normale vil prisen ligge på 15 000 til 20 000 kroner, i tillegg kommer montering til montering på 4000.
Hvilken varmepumpe er best?
Varmepumpen som er best er den som er best til ditt behov og passer din bolig. Den beste varmepumpen finner du altså ved å finne ut hva slags klimasone du bor i, boligens størrelse, modell på varmepumpen og dets ytelse. Disse faktorene er viktig at du kan svare på for å sikre at du får en varmepumpe som du blir fornøyd med.

Finn beste varmepumpe i Drammen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Drammen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!