Om oss

Varmepumper Drammen hjelper privatpersoner med å finne den beste varmepumpen etter deres behov og bolig, til en god pris. Det er mange varmepumpemodeller der ute og flere varmepumpeleverandører, derfor har vi samlet all informasjon på ett sted slik at det skal være enkelt å finne hva slags varmepumpe som er best etter enhvers behov. I tillegg tilbyr vi en gratis og uforpliktende tjeneste der man enkelt og raskt kan innhente flere tilbud på varmepumper.

Slik fungerer tjenesten

Etter å ha fylt ut ett skjema, som du finner under, vil du innen tre virkedager bli kontaktet fra flere forskjellige varmepumpeleverandører som hver gir deg ett tilbud. Dette gjør det enkelt for deg å få oversikt over ulike priser og tilbud på markedet, å sammenligne de forskjellige tilbudene og deretter velge det billigste og beste alternativet.

Hvorfor anskaffe varmepumper?

Flere og flere skaffer seg en varmepumpe fordi det gir godt inneklima og god komfort. I tillegg er det et rimeligere alternativt til oppvarming, der flere merker en redusert strømpris. Varmepumper Drammen er opptatt av at man skal ta gode valg for sin privatøkonomi, derfor tilbyr vi en gratis og uforpliktende tjeneste der du kan innhente tilbud fra flere leverandører på varmepumper. Vi har samlet mange leverandører slik at du får konkurransedyktige priser og dermed sparer lommeboken. Hvorfor betale mer enn man må?

Ikke glem vedlikehold

Om du alt har en varmepumpe eller har planer om å gå til innkjøp av en, er det viktig at du husker på å gjennomføre vedlikehold på den. Dette vil forlenge levetiden til varmepumpen, samtidig som det sikrer at varmepumpen gir maks ytelse. Husk også at en jevnlig varmepumpeservice skal utføres hvert år til annet hvert år, avhengig av hvor flink du er på vedlikehold selv. Trenger du tilbud på varmepumpeservice kan du bruke vårt skjema for å sikre deg gode priser.

Vi hjelper deg

På vår side har vi samlet informasjon om varmepumper og flere varmepumpeleverandører i Norge. Dette gjør at du vil kunne få tilbud fra mange leverandører og sammenligne deres tilbud. Da er det bare å velge det rimeligste og beste tilbudet så får du en god varmepumpe til en god pris.

Finn beste varmepumpe i Drammen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Drammen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Dette sparer du i strømutgift

Innkjøp av varmepumper gjør at du sparer inn på strømutgiftene, men hvor mye vil du egentlig spare? At strømutgiftene reduseres er en av grunnene til at flere skaffer seg varmepumpe, men ettersom varmepumpen også har en anskaffelsesutgift lurer du vel på...

les mer

Få bedre inneklima med varmepumpe

Et godt inneklima gir bedre helse og vil derfor være noe alle har godt av. Godt inneklima kan du oppnå ved å investere i en varmepumpe. Alle har vel opplevd å være i et rom eller hus der luften føles tykk, der det er mye støv eller røyk. Dette er ikke godt...

les mer

Den rette varmepumpen for deg

Skal du kjøpe varmepumpe, men usikker på hvilken variant du bør velge? Da bør du tenke på hvilken klimasone du bor i, ettersom dette vil påvirke valget. Ulike varmepumper fungerer forskjellig ut ifra klima. Er boligen din i en sone som er temperert eller...

les mer